top of page
  • Spanish Contemporary Art Network

'HEMOS DECIDIDO'-ACTION/ PERFORMANCE BY ROSANA S. RUFETE & ARIS SPENTSAS

ADDAYA CENTRE D'ART CONTEMPORANI

ROSANA S. RUFETE & ARIS SPENTSAS

«Hemos decidido: Una acción dentro del circuito del Art Palma Brunch»

Dissabte dia 11 d'abril entre les 11:00h i les 14:00h Acció - performance als carrers del circuit de l'Art Palma Brunch

CASTELLANO/

Los artistas Rosana S. Rufete y Aris Spentsas presentarán una acción-performance especialmente creada para la ocasión, que realizarán en las calles que conforman el circuito entre las galerías participantes en el Art Palma Brunch.

Rosana S. Rufete (Alfafara, Alicante, 1985) y Aris Spentsas (Atenas, 1984), realizan un trabajo de colaboración durante los últimos 4 años, en donde obra e investigación artística crecen en paralelo. Se han formado entre Grecia, España y Canadá. Ambos artistas han realizado una residencia artística en ADDAYA, Aris en 2013 y Rosana en 2014, ambas residencias, fruto del acuerdo entre Addaya y el Máster en Producción Artística de la Facultat de Bellas Artes de San Carlos de la UPV. Recientemente, y de manera conjunta, han realizado una residencia en L'ESTRUCH (Sabadell) y actualmente están en Madrid donde Aris disfruta de la Beca AFM (Académie de France à Madrid) de la Casa de Velázquez.

CATALÀ/

Els artistes Rosana S. Rufete i Aris Spentsas presentaran una acció-performance especialment creada per a l’ocasió, que realitzaran en els carrers que conformen el circuit entre les galeries participants en l’Art Palma Brunch.

Rosana S. Rufete (Alfafara, Alacant, 1985) i Aris Spentsas, realitzen un treball de col·laboració durant els últims 4 anys, on obra i recerca artística creixen en paral·lel. S'han format entre Grècia, Espanya i Canadà. Tots dos artistes han realitzat una residència artística a ADDAYA, Aris en 2013 i Rosana en 2014, ambdues residències, fruit de l'acord entre Addaya i el Màster en Producció Artística de la Facultat de Belles Arts de Sant Carlos de la UPV. Recentment, i de manera conjunta, han realitzat una residència en L'ESTRUCH (Sabadell) i actualment estan a Madrid on Aris gaudeix de la Beca AFM (Académie de France à Madrid) de la Casa de Velázquez.

Addaya Centre d'Art Contemporani C/ Alexandre Rosselló, 10 07340 Alaró Mallorca Tel. 971510045 info@addaya-art.com www.addaya-art.com

Horaris / Horarios / Opening hours: De dimecres a dissabte: 10’30h-13’30h; 17’00h-20’30h De miércoles a sábado: 10’30h-13’30h; 17’00h-20’30h Wednesday to Saturday: 10.30am-1.30pm; 5.00pm-8.30pm

Altres horaris: Cita prèvia / Otros horarios: Cita previa / Other times: By appointment

112 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page